Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Monday, October 15, 2012

oh safiqrahim!

assalammualaikum..

kepada : safiqrahim

' awak, maafkan fatimahdin kerana tidak menghadirkan diri pada perlawanan ketika selangor menentang dengan kelantan.. maafkan fatimahdin ye! pada ketika itu, fatimahdin menghadiri jemputan kenduri kesyukuran dari keluarga dato' yusuffhaslam.. al-maklumlah ketika itu syamsulyusuf a.k.a anak kepada dato' yusuffhaslam (skandal nombor berapa entah untuk fatimahdin ni), telah memenangi lima anugerah pada anugerah malam blockbuster di astro.. maafkan fatimahdin ya, fatimahdin tak bermaksud pun..  mungkin, awak tak boleh perform tanpa kehadiran fatimahdin.. mungkin juga, awak masih teringat dan mengingati ketika fatimahdin menemani syamsulyusuff pada malam anugerah blockbuster.. walaubagaimanapun, fatimahdin tetap sokong safiqrahim! percayalah..
fatimahdin sokong safiqrahim!
walaupun kalah, fatimahdin tetap setia sokong safiqrahim dan lain kali, if ada lagi match, insyaallah fatimahdin akan menemani safiqrahim.. selain daripada itu, untuk pengetahuan awak, dalam bidang sukan, fatimahdin menjalinkan hubungan dengan safiqrahim manakala daalm dunia seni dan hiburan, fatimahdin menjalinkan hubungan dengan syamsulyusuff.. he5.. :)
( mood : gatal )
first and foremost, fatimahdin sokong safiqrahim!'

chop! : saya suka bila tengok safiqrahim menyarungkan jersi malaysia warna biru.. gambar rajah di atas menunjukkan safiqrahim membuat bentuk LOVE ke arah fatimahdin.. :)
aduyai, kalaulah safiqrahim baca ni..ha5.. :)

4 comments:

 1. Replies
  1. awak kesiankan safiqrahim coz fatimahdin tak temankan game dia atau awak kesiankan selangor kalah?

   Delete
 2. hahaha...kalo safiq rahim baca ni mesti happy giler kn :)

  Potrait Manusia Menggunakan Jari

  ReplyDelete