Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Tuesday, October 16, 2012

bergetarlah handphone merah-ku

assalammualaikum..

kedinginan malam.. oh hujan!(bukan nama band indie hujan yang dianggotai noh a.k.a husband miss nina tu tapi ini adalah hujan yang turun dari langit).. ya, fatimahdin sukakan hujan.. alangkah indahnya jika dapat memandu malam2 macam ini.. duduk drive sorang2 dalam kereta sambil melayan lagu2 yang diputarkan di radio, mendengar celoteh DJ yang bertugas namun, bila iklan, pasang siaran radio lain.. ha5.. :)
korang suka buat tak macam tu? main tukar2 siaran radio? hm?
bila berhenti dekat traffic light pula, melihat titisan air hujan yang turun pada cermin.. oh, syahdunya!

sudah2-lah fatimahdin memikirkannya..
situasi sekarang ini adalah fatimahdin sedang landing di atas katil.. hey, belum lagi nak tidur, tengah update entry blog ini namun, katil agak bersepah dengan buku2 dan akta2 fatimahdin..
aduyai... :(

situasi sebenar :
' fatimahdin melihat ke kiri fatimahdin,
fatimahdin nampak aina yang sedang tekun menghafal kes apa entah..
fatimahdin melihat ke kanan fatimahdin pula,
fatimahdin nampak #memia ter-sengih2 depan handphone...
untunglah, handphone bergetar...'
hey, buku depan mata, study la (amboi fatimahdin, nasihatkan kawan suruh study pandai, fatimahdin sendiri pun tengah update entry blog)..ha5.. :)
cakap tak serupa bikin la ini orang.. kih2. :)
fatimahdin pandang pada handphone merah fatimahdin yang sudah lama tidak bergetar.. sudah lama jari jemari ini tidak bermesej dengan pemberi nombor celcom 5734 tu.. apa2 pun, pada hari khamis ini, tak kisahlah pukul atau jam berapa pun, fatimahdin mengharapkan agar handphone tersebut bergetar.. baru boleh berlagak dengan #memia.. ha5.. ^___^

chop! : bergetarlah handphone merah!

salam sayang,
fatimahdin5734

3 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete