Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Sunday, March 13, 2016

keadaan sekarang

assalammualaikum.

melihat pada keadaan fatimahdin sekarang, rasanya peluang tidak banyak berpihak ke atas diri fatimahdin ini. peluang itu, fatimahdin rasa makin menipis dan seksa tatkala mata fatimahdin kabur dimakan oleh anai2 derita.

relationship yang putus di pertengahan jalan. matlamat hidup antara khalifah dan penyebar dakyah kesesatan dalam komuniti juga ada. cita2 yang perlukan pengorbanan masa dan tenaga juga ada. nak maki hamun orang sekeliling juga ada. fatimahdin keliru juga bila berfikir perihal yang kronik sebegini. tidak tahu nak buat apa.

jadi, fatimahdin pilih untuk hidup dan teruskan sahaja jadual hidup yang dirancang dan dilaksanakan oleh Pencipta fatimahdin ini. tengoklah, betapa sayangnya Pencipta fatimahdin ini terhadap fatimahdin. siap buat jadual dan rancang kehidupan fatimahdin ini. fatimahdin pula? masih di sini. waktu maghrib pun disini. isyak juga masih di sini. zohor pun masih di sini. asar juga tetap dan masih di sini. subuh? dekat atas katil la.

mana perginya hidup seorang insan yang bernama fatimahdin ? mohon bnatu diri sendiri di samping menangis dan tabahkanlah serta ceriakanlah kehidupan orang lain.

No comments:

Post a Comment