Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Thursday, May 5, 2011

'ops denda' pada 05.05, 0555

assalammualaikum..
raqib, raqib, raqib.. uhuk2..harap2 tak tersedak bila fatimahdin seru nama awak sebanyak 3 kali ni tapi kalau diikutkan hati nak seru nama awak sebanyak 5734 kali..baru masyuk,betul tak?
bila baca tajuk entry ni,apa kena mengena dengan raqib,dengan fatimahdin dan juga dengan 'ops denda' serta pada tarikh dan waktunya..uniknya tarikh dan waktunya adalah berkait rapat dengan nombor 5..
okey, jujurnya, saya yang bernama fatimahdin menyokong raqib untuk af 9 ni tapi sadisnya raqib terkeluar di konsert yang ke-4..tapi tak apalah kawan lama, fatimahdin tetap sokong awak..hak2..nak tahu tak, fatimahdin dah 'beating' dengan kawan2 yang raqib masuk final tapi sayang seribu kali sayang,raqib terkeluar dan fatimahdin telah didenda..sokong kawan lamalah katakan..hik2..

'ops denda' ni dijalankan pada 5hb mei (05.05) pada pukul 05.55pagi (waktu di india manakala di malaysia adalah 07.55pagi)..fatimahdin telah dicampur adukkan dengan barang2 ramuan yang tidak diketahui agar ia menjadi satu dan sebati dalam diri (cewah, macam buat rancangan masak2)..
antara ramuan yang telah dicampurkan :
1) 5 biji telur busuk
2) 5 kampit tepung
3) 5 baldi air di mana setiap satu badi air adalah berlainan air..antaranya, air soflan, air sabun breeze, air tanah, air sungai nil dan air dari paip..
4) 1 baldi pasir

ramuan2 ini telah dibaling atau dicampak ke arah fatimahdin..walau macam mana fatimahdin berlari namun tetap telah ditangkap..masyarakat di india ini hanya pelik memandang kami yang berkeadaan sebegini..sungai nil menjadi saksi..binatang2 peliharaan berlari lintang pukang memandang kami..hua3..
apa2 pun, 'ops denda' ni memang bez..untuk raqib,kalau ada afundi masuk,i will vote for you!ahakz..

1 comment:

  1. hahaha.. tu mmg terbek la.. tringat time kt ros... time bezday... hahaha

    ReplyDelete