Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Friday, August 10, 2012

hadiah hari jadi

assalammualaikum..

hari jadi? jap2, hari jadi siapa ya? fatimahdin..?sememangnya bukan hari jadi fatimahdin which is penulis blog ini tapi adalah hari jadi blog fatimahdin5734..  dah genap 2tahun fatimahdin mengendalikan blog fatimahdin5734.. macam2 yang diluahkan tapi penulisan tahun ini agak lembap.. ok, setelah 7bulan fatimahdin kembali.. badan pun dah berisi, dah naik dah berat badan ni..

hadiah hari jadi? ok, fatimahdin dapat simcardcelcom yang ada nombor 5734!!mula2, rasa tak percaya tapi, bila tengok gambar yang diberikan, tersengih la juga bibir ni.. tapi, lagi tersengih panjang bila tengok nombor 2 memang betul2 wujud bila fatimahdin dapat meesj daripada someone yang membelikan nombor tersebut!! nak lagi live and tersenyum dengan penuh kepercayaan bila simcard itu jatuh pada tangan fatimahdin dan fatimahdin mengistiharkan bahawasanya fatimahdin menggunakan nombor tersebut.. ops, maaf.. fatimahdin tak boleh bagi nombor telefon fatimahdin yang satu itu kerana nombor itu hanya digunakan antara fatimahdin dan ENCIK CAPITAL A.. ops, korang dah tahu bahawa insan yang membelikan nombor tersebut adalah ENCIK CAPITAL A!! erk.. >,<

terima kasih ENCIK CAPITAL A kerana membelikan nombor tersebut tapi yang paling terharu, ayat yang paling sesuai ialah usaha anda mencarikan nombor tersebut untuk fatimahdin.. tak sangka jumpa!! jangan risau ye, nombor itu hanya antara fatimahdin dan awak sahaja yang tahu.. orang lain tak tahu pun..!!itulah hadiah hari jadi untuk blog fatimahdin5734!! ayat yang paling sesuai, hadiah untuk penulis blog fatimahdin5734..

kepada : ENCIK CAPITAL A

' fatimahdin ingin mengucapkan terima kasih di atas
pemberian simcard tersebut..
awak buat fatimahdin rasa terharu sangat..
terima kasih juga kerana sudi berjumpa dengan fatimahdin..
maaf kalau awak rasa boring atau bosan masa
jumpa dengan fatimahdin hari tu..
seriusly, fatimahdin bukanlah seorang budak yang kaki jalan..
nanti, ada umur kita jumpa lagi ya..
insyaallah, kening fatimahdin pasti terangkat..
hm..pasal calling2 semalam.. erk..
kelakarlah masing2..sweet aje!
rindu awak..
sayang awak..! '

chop! : masa jumpa awak hari tu, fatimahdin nampak seseorang...
salam sayang,
fatimahdin5734

1 comment: