Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Wednesday, August 1, 2012

air mata ogos

assalammualaikum..

pejam celik pejam celik sekarang ini dah masuk bulan ogos.. apa kaitan bulan ogos dengan air mata?
cuba korang fikirkan.. he5 :)
kalau diamati, bulan ini merupakan bulan syawal di mana kita umat islam akan merayakan perayaan aidilfitri which means that akan berlakunya tumpahnya air mata syawal di pagi raya.. air mata syawal? hm, tajuk lagu raya dato siti nurhaliza.. agak2, fasha sandha ada buat tak lagu raya? he5 :)
( mood : nak raya )
selain menyambut raya, bulan ini juga merupakan bulan kemerdekaan.. maka, kita haruslah mengenang jasa perajuit tanah air kita.. especially budak melayu!! ingatlah sejarah ye..
( mood : semangat berjuang )

fatimahdin tak nak cakap lagi pasal raya ataupun kemerdekaan even lagu raya dah berkumandang di corong2 radio dan bendera Malaysia banyak yang berkibar..
kejadian berlaku pada 01 ogos 2012 pukul 2pagi lebih.. kejadian ini berlaku antara fatimahdin dan... erk, biarlah fatimahdin bahasakan dirinya sebagai ENCIK CAPITAL A..
fatimahdin tahu, kejadian pagi tadi adalah atas kesalahan diri fatimahdin sendiri.. seriusly, fatimahdin tak maksudkannya pun dan fatimahdin terkejut dengan jawapa ENCIK CAPITAL A.. macam manalah fatimahdin boleh cakap ayat berbisa itu?haish =,=
tapi, fatimahdin rasa sweet sangat pasal ke-dua2 kitaorang menangis.. awal bulan dah menitikkan air mata.. apatah lagi akhir bulan..? adoi, akhir bulan ENCIK CAPITAL A dah nak balik sana.. selamat berjuang!!
agak2, fatimahdin nangis tak nanti? >,<

even berlakunya pertumpahan air mata, fatimahdin nak tambahkan sedikit..
nawaitu awak yang nak carikan nombor celcom yang ada angka '5734' membuatkan fatimahdin tersenyum.. :)
kalau awak jumpa, awak nak beli, awak belilah.. fatimahdin hargai sangat2..
awak nak tahu, awak dah buat fatimahdin berasa terharu..
tapi, kalau awak tak jumpa pun tak apa.. kalau dapat angka '5823' pun tak apa.. mengingatkan fatimahdin pada awak.. awak sweet-lah!! haish =.='

kepada : ENCIK CAPITAL A
' fatimahdin minta maaf sangat2 pasal kejadian pagi tadi..
i won't leave you!
trust me k..!
and you..
please..
jangan tinggalkan carta hati fatimahdin..!!
fatimahdin akan cuba jaga, perbaiki dan pulihkan hati awak..
awak, kejadian semalam sangatlah sweet..
saya __________ awak!! '
( isikan petak kosong diatas ) -----> ingat lagi tak dialog ni?

#bulan ogos juga membuatkan diri fatimahdin sentiasa
melakukan aktiviti menghitung hari.. :(

chop! : ini penulisan orang yang angau atau jatuh cinta?

salam sayang,
fatimahdin5734

2 comments: