Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Monday, May 14, 2012

nak mengadu ni..

assalammualaikum..
apa khabar rakan2 blogger fatimahdin semua.. sihat? macam mana dengan kehidupan pada hari isnin ini? yang pastinya, tak mahu malas2 ya.. rajin2 ya.. ( eleh, pandai2  nak suruh you all semua ni rajin2 tapi seriusly, hari isnin fatimahdin pun selalu malas2 juaga ) kih2..
nak mengadu sesuatu boleh tak? sudi nak baca dan nak dengar? sudikah? he5..
semenjak dua tiga hinggalah ke 5734 menjak ini, fatimahdin asyik rasa letih2 saja.. rasa malas2 itu tak adalah cuma rasa letih2 saja.. rasa tak sedap badan, badan rasa sengal2 saja.. nak buat sesuatu kerja tu pun it takes time.. sometimes, fatimahdin tak buat langsung.. hanya membiarkan ia sahaja.. asyik rasa ngantuk, nak tidur sahaja.. semalam, hampir selama 11jam fatimahdin tidur.. nak makan pun tak ada selera tapi perut ni rasa lapar.. tak tahulah kenapa dengan 'badan' ni.. haish, runsing memikirkannya.. >,<
okey-lah, itu sahaja yang nak dikongsi.. rakan2 blogger, jaga diri dan kesihatan anda ya..

chop! : ada sesiapa yang nak merawat fatimahdin? 

salam sayang,
fatimahdin5734

2 comments:

  1. Replies
    1. lately ni.. rasa cepat sangat penat.. awak pun jaga diri juga..

      Delete