Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Friday, June 17, 2011

untuk fahrur raqib abdul majid


assalammualaikum..
wow,coklat..yummy!ada sesiapa yang tergoda melihat coklat ini?ops,fatimahdin tak buat perniagaan online untuk order coklat ye..harap maaf..coklat ini fatimahdin nak berikan kepada seorang insan yang bernama
fahrur raqib abdul majid..
kenapa tiba2 fatimahdin nak bagi pada raqib?kenapa fatimahdin tak makan sahaja coklat tu?fatimahdin-kan addicted dekat coklat..especially coklat blackforest!
okey2,hari ini merupakan hari jadi fahrur raqib abdul majid yang ke 21 tahun..tiba2, fatimahdin rasa teruja nak menginjak ke usia 21 tahun pada 18 oktober ni..ops,fatimahdin tak promote birthday tapi hati ni rasa excited tuk membesar..he5..jadi,di sini fatimahdin ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada raqib, moga panjang umur, murah rezeki, hidup bahagia dunia dan akhirat dan semoga sukses dalam menjalani kehidupan di muka bumi ini..maaf ya raqib, fatimahdin tak bagi kek pasal tadi fatimahdin nampak picture raqib potong kek..so,fatimahdin ambil keputusan bagi makan coklat..ok tak?he5..
so, fahrur raqib abdul majid, jangan lupa hari jadi saya ye..eh silap,bukan..! semoga raqib suka dengan coklat yang fatimahdin berikan itu..makanlah be-ramai2 dengan sesiapa sahaja yang raqib suka tapi jangan lupa tuk berus gigi nanti ya..
first and foremost, happy birthday and appreciate your life!

chop! : raqib,cermin mata fatimahdin patahlah tadi..nak pinjam cermin mata raqib boleh?


1 comment: