Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Monday, June 13, 2011

dup dap

assalammualaikum..
entry kali ini fatimahdin nak berkongsi dengan keadaan hidup fatimahdin yang agak tidak keruan terutamanya pada denyutan jantung fatimahdin..  jangan fikir pula yang fatimahdin ada sakit jantung.. ops,bukan nak bercerita pasal penyakit tapi nak berkongsi rasa mengenai apa yang ada dalam hati, jantung, limpa dan segala abdomen2 yang ada dalam badan ini.. maaf, fatimahdin tak dapat nak sebutkan satu persatu organ2 di dalam badan ni, takut nanti tak cukup page ye! hik2.. seriusly, macam2 yang ada dalam kepala otak ini yang fatimahdin tengah fikirkan... daripada saraf otak sampailah ke saraf kaki.. senang cerita satu badan tak keruan.. ke kanan salah, ke kiri pun salah.. nak duduk di kutub utara pun salah, nak duduk di kutub selatan juga terasa keserbasalahannya.. at last, duduk sahaja di khatulistiwa..

nyanyi :
' tik tik tik..
waktu berdetik.. '

nyanyi :
' menghitung hari..
detik demi detik..
masa ku nanti apakan ada..
jalan cerita, kisah yang panjang..
menghitung hari..'

okey, bila kawan2 nyanyi dua buah lagu ini jangan ingat pula yang fatimahdin ni putus cinta.. harap maaf, fatimahdin tidak bercinta.. tunggulah dulu ye.. kalau ada nanti, fatimahdin informkan ye.. hik2.. okey, fatimahdin sekarang ini banyak memikirakan life fatimahdin dengan masa.. masa telah membuatkan jadual harian kehidupan fatimahdin rasa macam tak cukup.. fatimahdin rasa penat sangat.. fatimahdin menantikan debaran.. banyak debaran yang fatimahdin tunggu ini.. sesungguhnya, jalan ceritanya teramatlah panjang.. yang penting, fatimahdin nak kawan2 fatimahdin di sini mendoakan yang terbaik untuk fatimahdin ye!

chop! : fatimahdin, jangan lupa ambil keputusan medical check up ye and good luck for next week.. harap semuanya berjalan dengan lancar dan pedulikan sahaja pada mulut2 yang mengutuk.. fatimahdin the best.. sesunggunhnya, masa itu emas dan masa amat mencemburui kita..

No comments:

Post a Comment