Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Sunday, September 16, 2012

syawal terakhir 1433

assalammualaikum..

apa khabar rakan2 fatimahdin semua? macam mana dengan life pada hari terakhir di bulan syawal ini? cuba cerita sikit..fatimahdin nak tahu juga..
ok, hari ini (walaupun dalam keadaan demam), fatimahdin punyalah beraya sakan..huh, perut diisi dengan pelbagai juadah makanan..al-maklumlah, syawal terakhir..huh, hari ini banyak rumah yang fatimahdin pergi beraya..pecah tradisi..dari pagi dan sebenarnya, fatimahdin baru saja sampai rumah ni..sampai2 terus update blog! haish =,='
seronok dapat berjumpa dengan kawan2 lama ni.. macam2 yang di potpet2-kan..hey, dah besar2 ni pun masih dapat duit raya..hik2..tersenyum bangga :) berkemungkinan besar kerana badan fatimahdin kecil dan muka macam budak2..ok,stop dulu, nanti macam2 yang fatimahdin perasan mengenai diri ini..ha5..koya je lebih fatimahdin ni!
waimah apa2 hal, kepada rumah yang menyediakan juadah laksa, terima kasih banyak2 ye..memang sedap..fatimahdin bagi ber-bintang2 dekat you all semua!maaf ye kepada juadah2 yang lain kerana fatimahdin kurang nak menguyap korang ye..

pengakuan :
' apabila fatimahdin bertemu dengan laksa,
fatimahdin begitu angguh pada juadah
makanan yang lain..
maafkan fatimahdin ya! '

chop! : ada umur nanti, kita jumpa lagi ye kawan2..

salam sayang,
fatimahdin5734

2 comments:

  1. samelah kita.. kalau jumpa laksa, tak sah kalau tak makan even perut dah nk meletup kekenyangan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. saya tak minat sangat ngan laksa.. tp semalam sedap gila pekena laksa kat bangi.. huhuhuhu XD

    ReplyDelete