Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Thursday, December 1, 2011

header baru, terima kasih S.H.U.Y.A

assalammualaikum..
apa khabar rakan2 fatimahdin semua.. semestinya ramai yang tengah diulit mimpi, tak pun ada yang tengah guling2 atas katil.. baik punya landing sambil memerhatikan siling di atas.. ada sesiapa yang perasan tak header blog fatimahdin tu? yang sebenarnya, bak tajuk lagu yuna  tu, actually, bukanlah hasil kreativiti fatimahdin tapi ia merupakan hasil kreativiti seorang budak perempuan yang bernama S.H.U.Y.A .. 
jadi, di kesempatan ini ingin fatimahdin ucapkan jutaan terima kasih kerana sudi membuat header blog yang baru untuk fatimahdin.. sememangnya kepala otak ni dah tepu untuk memikirkan header terbaru.. fikir dan terus berfikir sehinggalah kepala otak nak pecah.. hey, ladybirds tersangatlah comel.. agak2, kalau diletakkan encik katak yang berwarna hijau mesti lagi cute.. he5.. katak hijau sangat cute..
tiba2, rasa macam nak penuhkan blog fatimahdin ini dengan gambar haiwan.. ha5.. walau macam manapun, credit untuk S.H.U.Y.A.. cantik babe! terima kasih banyak2 dan jasamu dikenang hingga ke akhir zaman.. insyallah..


chop! : S.H.U.Y.A , fatimahdin cadangkan awak buatlah perniagaan online untuk buat header blog..terima kasih ya..

1 comment:

  1. takdelahh cantek mane adek buat simple jelahh alun :D

    ReplyDelete