Lilypie Angel and Memorial tickers

Lilypie Angel and Memorial tickers

..dEwa dEWi KaYangAn..

Monday, October 17, 2011

untuk myera bahanuddin dan nurulhusna

assalammualaikum..
bila berlabuh tabir malam dan kepala otak sedang kontang untuk memikirkan idea2 untuk mengetip jari di papan kekunci ini, tiba2 sahaja fatimahdin teringatkan kalian berdua.. bukan teringatkan apa cuma hanya teringatkan pada tarikh 17 oktober.. al-maklumlah, kalian berdua ni-kan kembar.. bukan kembar apa cuma hanyalah kembar pada perkongsian tarikh lahir..
disini, dikesempatan ini, fatimahdin ingin mengucapkan..

  • selamat hari lahir
  • semoga panjang umur
  • dimurahkan rezeki
  • dipermudahkan urusan dunia dan akhirat
  • dipertemukan jodoh
  • hargailah kehidupan anda kerana hidup hanya sekali

maaf ya kalian berdua kerana fatimahdin tidak memberikan sebarang hadiah.. cukuplah sekadar tinta penulisan ini sebagai ganti diri serta terimalah hadiah picture encik teddybear berserta gift box.. kalian berdua buatlah pilihan sama ada salah seorang inginkan encik teddybear ataupun gift box..

pesanan :
' kepada salah seorang antara kalian berdua yang memilih encik teddybear, sila rawatkan dahi encik teddybear sehingga sembuh dan kepada salah seorang kalian berdua yang memilih gift box, sila buka balutan gift box tersebut dengan ber-hati2.. '

chop! : maaf ya kerana tiada hadiah.. its your day, hence, enjoy the day..! nanti, bagitahu sama fatimahdin siapakah di antara kalian yang memilih encik teddybear dan gift box..

1 comment:

  1. akk baru bace...sorry..dah bertahun..hahahah..terharu dengan fatimah din..tq laling

    ReplyDelete